lunes, 13 de febrero de 2017

Videoreportatge Promoció Batxiller


El treball va ser proposat per l'equip de de direcció i marketing per tal de promocionar el col·legi, calia fer un videoreportatge sobre els alumnes de batxiller i sobre què fan a classe. Per fer aquest treball ens van deixar llibertat d'utilitzar qualsevol programa, tant del tipus d'edició de video com de qualsevol altre tipus amb l'intenció que es premiara l'imaginació i no la longitut del treball.








Resultado de imagen de openshotOpenshot és un programa que ja vam utilitzar i que podria ser definit com un editer de video no linial de code obert programat en Phython,GTK i el framework MLT, aquest projecte va ser iniciat en agost de 2008 per Jonathan Thomas, amb l'objectiu de proveure un editeor de vídeo gratuït, complet i fàcil d'utilitzar a la plataforma Linux.





Moovly es una ferramenta online original per crear videos i animacions, es molt simple i fàcil d'utilitzar al aula. Té un servei gratuït pero també un servei premium amb més opcions, es basa en una galeria amb figures i dibuixos que es poden animar que es posen al llarg d'una linea temporal.





Google Earth és una ferramenta de Google amb la qual es pot viatjar en 3D al voltant del globus terraqui i que permet fer un video d'aquest viatge, a més ens permet localitzar i veure tots els emplaçaments del món amb tan sols posar l'ubicació.






Fotomix és un programa amb el qual es poden edituar fotos i que té innumerables ferramentes que permeten posar un fons i sobre aquest, anar posant images per tal de retocar-les, borrar-li parts o canviar les característiques com la saturació, la llum o la pigmentació després hi ha un últim menu on es veu com queda la imatge composta i triar el seu format o posar-li un marc. Tot açò  el conforma com una de les millors ferramentes per a la manipulació de vídeos.



Pixlr és un programa que permet importar imatges del nostre ordinador, de la seua webcam i de molts serveis d' allotjament de imatges i s'utilitza una cuenta de Google o Facebook. Té tres nivells de complexitat, en funció de les necessitats, bé on-line o be descarregant-ho.







Openshot és un programa d'edició de vídeo mult útil per les seues ferramentes pero pel contrari es tanca molt i falla habitualment pel que pense que hi ha millors programes d' edició de vídeo.

Pixrl és un programa molt curt de recursos per la qual cosa solament ens ha resultat útil per a retallar imatges i no per deditar les fotos,doncs la valoració que tinc d'aquest programa és bastant negativa.


Fotomix, al contrari que Pixrl, és un programa molt complet i que ens ha fet més fàcil el treball ja que l'hem utilitzat per a retocar totes les fotos i posar-li efectes.Per aquestes coses la valoració d'aquest programa em resulta positiva.


Moovly és molt útil ja que em pogut fer moltíssimes coses i a la vegada ens ha resultat molt divertit per tots els dibuixos animats que aparéixen i per últim, cal dir que és molt fàcil d'utilitzar.


Google Earth m'ha paregut molt fàcil d'utilitzar i a la vegada complexe perque no hi havia cap tutorial de com utilitzar-lo pero d'altra banda probant poquet a poquet aconseguí capturar la pantalla.









Aquest treball ha sigut molt interesant perquè a més de ser proposat per a l'assignatura d'informàtica també servia per a promocionar al col·legi i a més tractava de coses molt pròximes a nosaltres ja que tot estava relacionat amb l'àmbit del nostre col.legi i per tant amb nosaltres. He de dir que el que m'ha paregutl més interesant de tots els que es van proposar és el que ens ha tocat a nosaltres''Batxiller''. Per la qual cosa a aquest treball li posaria un 9'5/10.
I per últim m'agradaria dir que deuria fer-se els pròxims anys per a altres cursos també.







La primera sessió ja la vam començar discutint sobre si queriem quedar-nos amb el treball de promoció que ens havia tocat(infantil) o si pel contrari tractavem de cambiar-ho per un altre, pel què finalment vam triar batxiller .
Els primers dies ens quedàrem a classe per vore que anàvem a fer i ja a la semana següent començàrem a fer les fotos que hem utilitzat als Moovlys i també vam fer unes entrevistes als xiquets de 1r què volien. 
Després d'açò vam començar a muntar els moovlys i les entrevistes a Openshot.Una vegada  açò l'haviem terminat, el treball es quedava bastant curt per la qual cosa també fèrem un vídeo-zoom amb el Google Earth per ampliar el treball amb coses més originals.
Una vegada acàbarem Ricardo ens digué de fer com un collage amb tots els alumnes de batxillerat dient que eren de salesianes, açò va fer que les dues següents semanes les passàrem grabant aquestos vídeos. Finalment semana i mitja abans de l'entrega vam començar a muntar açò pero no podíem fer un collage amb 4 finestres perquè l'openshot es tancava molt habitualment i a més no quadabra els temps de duració ni les veus dient que eren de salesianes. Finalment vam decidir posar tots els vídeos seguits i va quedar molt  bé.I ja per últim l'última setmana ens hem dedicat a ajuntar tots els vídeos i a més, a fer aquest preciós blog.







Hem realitzat aques treball des del 21 de decembre de 2016 al 13 de febrer de 2017.



Components del grup

Ana Marqués
Jason Berrones
Nèstor Mirabet
César Crespo
Gabriel García

Valoració del grup

Normalment hem treballat bastant bé junts, però cal dir que poques vegades estàvem treballant tots a la vegada i que hi havia dies que feiem molt poc, però en general ha hagut molt bon rotllo ja que ens portem molt bé i moltes rialles també,(sempre centrats en el que teníem que fer).
Ala fi si va haver un poquet de malestar perquè pensavem que no l'anavem a acabar pero es va solucionar.

Valoració dels components del grup


Ana Marqués            9
Jason Berrones         9
Nèstor Mirabet         10
César Crespo            9
Gabriel García          9.5

La conclusió que puc traure dels components del grup és que ens portem molt bé i ens el passem bé junts però açò ens fa distraure-nos.


Música
Hem triat la cançó de bricomania perquè al ser una música suau i sense lletra pensavem que podria quedar bé i a més creïem que no tenia copyright, cosa que va espantar-nos al final sino arriva a ser perquè definitivament no el tenia.



Estadística


Duració: 4:02
Moovlys: 4



                                       Fi

No hay comentarios:

Publicar un comentario